Over

HomeOver

We helpen u graag verder

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wie zijn wij?
Bouwen is ons vak en wij zijn daar continu mee bezig. We beseffen heel goed dat dit voor u compleet anders is. Een eigen huis of bedrijfspand bouwen doet u waarschijnlijk maar één keer in uw leven. Verbouwen misschien vaker, maar zeker niet iedere dag. Heel veel dingen die voor ons heel normaal zijn, zijn daardoor voor u compleet nieuw. Onze kracht is om uw idee tastbaar te maken en gedurende het gehele proces te blijven denken vanuit uw wensen en verwachtingen.


In 1992 ben ik, Jan Joost de Jong, gestart als leerling timmerman en heb daarna bij verschillende bedrijven (waaronder BAM, Heijmans en H4A) gewerkt. Aangezien ik steeds meer de behoefte kreeg te gaan werken op een manier die bij mij past ben ik in 2014 Bouwbedrijf XL gestart. Door de jaren heen is er een netwerk ontstaan van leveranciers en collega ondernemers waardoor we snel kunnen schakelen en we vanuit verschillende vakgebieden kennis en ervaring voor hele proces tot onze beschikking hebben. Vaak voeren we onze werkzaamheden in regie uit maar uiteraard is in sommige gevallen ook mogelijk om werkzaamheden tegen een vooraf afgesproken vaste prijs uit te voeren. Daarom nemen we u stap-voor-stap mee in het bouwproces. We communiceren helder, zijn duidelijk over de kosten en overleggen goed met u over de mogelijkheden. En natuurlijk gaan we voor kwaliteit en duurzame oplossingen, dat spreekt voor zich. Maar uw wensen en ideeën blijven op nummer 1 staan!

Onze missie
De wens van de klant helder krijgen en die op een verantwoorde manier werkelijkheid laten worden. In de uitvoering kan en mag de opdrachtgever zelf meewerken en houden we zo veel als mogelijk rekening met het beschikbare budget maar ook proberen we materiaalverspilling te voorkomen. Door transparant te zijn en duidelijk te communiceren is en blijft de opdrachtgever betrokken bij het hele proces.